YouTube

Jag har en YouTube kanal som numera enbart kommer handla om Grand Danois.

Sen tidigare finns ett antal videoklipp även om Katten Maja samt om min tandställningsbehandling med Inman Aligner.

Videoklipp kommer i framtiden laddas upp sporadiskt (kvalité före kvantitet) och fokusera på alla aspekter av livet med Grand Danois. Fram tills att Anton är född så kommer jag ladda upp videoklipp som handlar med om bakgrunden till varför jag vill ha Grand Danois. När han är född kommer det massa videos om förberedelserna och när han äntligen är hos mig så börjar kanalen visa upp flera olika videos om livet med Grand Danois.

Om det finns önskemål om att jag ska fortsätta visa upp videos som handlar om mig själv och mitt liv i övrigt i videobloggsform, livesändningar och annat (som för övrigt verkar ha varit väldigt ointressant hittills) så kan jag göra det, men då krävs det tillräckligt med intresse för det. Likadant om ni vill se nya klipp som enbart handlar om min katt Maja, då får hon en egen kanal som uppdateras sporadiskt. Alternativt läggs korta klipp upp på hennes instagram.

Jag har lagt ner min strategi nu om att vara tråkig på nätet, så istället lägger jag ner tid på det som jag vet att folk bryr sig om.

Välkommen att prenumerera!