Samarbete

Det här inlägget har inget manuellt utdrag, så klicka på länken om du vill veta vad det handlar om.

Det är kul att samarbeta med andra tycker jag. På senare tid så har jag dock fått andra typer av förfrågningar som kan innebära att jag hamnar lite i ekonomiskt trubbel. Dessa förfrågningar är av typen av recensioner och liknande, där jag mot betalning på något vis recenserar olika produkter.

Eftersom jag är sjukpensionär på 50% och har redan ett yrke på 50% så har jag ingen direkt möjlighet att utföra sådana samarbeten som innebär att jag får ersättning.

Därför undanbeds alla dessa typer av förfrågningar.

På den här bloggen skriver jag främst om det som pågår i mitt liv, olika funderingar jag har etc, och jag skriver om precis allt som faller mig in. En dröm hade så klart varit om bloggande och en karriär på YouTube hade varit mitt jobb, men en sådan verklighet kommer aldrig att hända och det är helt ok.

Om min arbetsförmåga kommer förbättras i framtiden, eller om andra regler hos Försäkringskassan uppkommer som innebär att samarbeten med olika företag och produkter kan genomföras så är jag öppen för förslag, men i dagsläget vet jag för lite om hur detta är möjligt och jag har inte energi nog att sätta mig in i dessa scenarion.

Jag har precis fått mitt drömjobb, och jag sitter även med i Funkibators styrelse tillsvidare som ledamot vilket sker ideellt, och jag har väldigt lite energi  över till andra aktiviteter utöver det.

Att blogga ser jag dock som en typ av terapi och det är inte något som på så vis ska ge mig betalt – om jag inte helt plötsligt blir jättepopulär och kan försörja mig på mitt bloggande.

Tack på förhand och nej tack till denna typ av samarbete.

//Anna-Maria Eriksson