Robin Williams är död.

Bild på Robin Williams med transparant bakgrund. Bilden är en länk.


Det var det första jag fick reda på i morse när jag vaknade och jag vet inte riktigt hur jag känner om det här beskedet. Jag kanske är för chockad för att kunna uttrycka mig korrekt, inte vet jag? Det är i alla fall otroligt tråkigt besked, då han var en mycket bra skådespelare.
Jag tror jag har sett nästan alla filmer med honom, och favoriten är nog Hook eller Mrs. Doubtfire. Vilken är din favoritfilm med honom?

7 svar till “Robin Williams är död.”

 1. rosa skriver:

  One houer photo

 2. Ellen skriver:

  Det var en väldigt tråkig nyhet 🙁 Jag får nog säga att Döda poeters sällskap är min favorit, har dock inte sett så många av hans filmer.

 3. strumpgeten skriver:

  Det är ganska sorgligt. Påminner mig om en diskussion jag hade med en ganska ovettig person för något år sedan som hävdade att har man bara pengar så är man mer eller mindre immun emot dem där mörka känslorna och depression. Men ingen är immun, och det är hemskt att det skall behöva gå så långt för någon att dem tar sitt liv.
  En av mina favoriter med Williams är Bicentennial Man, eller 200-årsmannen som dem översatte det till på svenska. Och What Dreams May Come.

Lämna gärna en kommentar. Det blir så mycket roligare att blogga då 😊

%d bloggare gillar detta: