Mitt framtida boende

Mitt framtida boende, och numera känt som min drömbostad är i princip en nybyggd lägenhet eller radhus till en rimlig kostnad. Därför har jag fastnat för BoKloks koncept som bygger nytt till rimliga priser. Läget är viktigare än stad och yta är viktigare än gräsmatta. Dock om jag får som jag vill blir det antingen minst en trea i markplan, med en gräsplätt stor nog för en Grand Danois, eller kanske ett radhus. Nedan kan du läsa alla inlägg jag har skrivit om det här, och det lär bara bli fler och fler med tiden.

En typisk dag i mitt framtida drömboende

Jag tänker otroligt positivt på framtiden i det här inlägget. Orsaken? Jag drömmer ihop hur en typisk dag kan vara om jag får allt jag kämpat för.

Mer prat om BoKlok tvåor på 55 kvadrat…

Ett riktigt djupgående inlägg om tvåorna som BoKlok erbjuder på 55 kvadrat. Det pratas möblering, och hur länge man kan behöva spara för att ha råd med en sådan bostad.

Att lära sig ha tråkigt. Och lite prat om radhus.

Det är inte lätt att vara långledig, inte när man har absolut inga måsten överhuvudtaget och tankarna således får flyga fritt. Därför blir det mer prat om bostäder i det här inlägget. Mer bestämt BoKloks radhus på 117 kvadratmeter.

Att lära sig leva i nuet…

Det går inte att köpa en bostad själv så länge man är student och utan inkomst. Nej. Det är bara att vänta. Fast anställning och fast, gärna hög inkomst behövs för att köpa drömbostaden!

En budget för framtiden?

Jag pratar pengar, utan att nämna specifika siffror och framtiden är ljus. Mycket ljus när det gäller min framtida bostad. Nu kanske jag kan slappna av lite?

Jag blir inte klok på det här med boende?!

Jag pratar om min eventuella framtida bostad, som kanske kan bli i ett av alla BoKlok projekten som finns eller kommer bli tillgängliga inom kort. När jag väl bestämt mig hur och var jag ska bo så vet vi, men detta kan vara ett alternativ.