Om mig

Jag heter Anna-Maria och jag älskar att blogga och vlogga. Sen 2009 har jag bloggat aktivt, men jag hade också en dagbok på Lunarstorm sedan 2001, så jag har varit med ett tag. Dessvärre går just dem inläggen inte att få tag på som jag skrev på Lunarstorm, och sen bloggen har flyttat till wordpress.com så är alla gamla inlägg för tillfället privata för min egna läsnings skull.

Dock så var väl tanken med den här sidan att jag skulle skriva om mig. Vem är då jag? Jag är en bekväm person som lätt kan bli besatt av saker och ting. Att blogga (och videoblogga) är en av dem. Det andra är Grand Danois – Världens näst största hundras, och en dröm jag har haft sedan 1997, och som jag fortfarande kämpar för. Jag bloggar om Grand Danois på Antons blogg, även kallad för ”Efterlängtade Anton”.

Jag är utbildad samhällsvetare från BTH (Blekinge Tekniska Högskola), och efter ca 5 års studier (inkl. ett flertal kurser på andra lärosäten) så har jag äntligen min examen. Jag arbetar som projektassistent på Funkibator, som har sitt säte i Växjö, på 25% och på resterande 25% planerar jag från 2018 att omskola mig till systemutvecklare eller något liknande. Jag är också för närvarande sjuknedsatt på 50% främst p.g.a min fibromyalgi.

I bloggen kan du i alla fall läsa om det mesta som snurrar runt i mitt huvud, och jag hoppas att du gillar det jag skriver. Jag bloggar främst för mig själv, och att blogga/dela med mig på det här sättet är som en slags terapi för min del. Ett del av resultatet är också att du som läsare ska bli nyfiken på hur andra människor upplever saker och ting, och jag vill lära mig av dig, och därför är det viktigt för mig med respons och kommentarer från er läsare.

Om jag kommer på något mer att skriva om mig själv, så kommer jag att uppdatera sidan, men allra bäst lär du känna mig genom att läsa min blogg samt kommentera och ge feedback.