När jag började blogga så var namnet på bloggen ”I huvudet på en Grand Danois galning”. Det heter bloggen nu också, då jag valt att återgå till det namnet för att förtydliga mitt mål om att skaffa Grand Danois.
Tanken med bloggen då jag började, var att den skulle vara lite mer som bloggen om Anton – den skulle nästan bara handla om GD, men eftersom jag inte hade en, och (fortfarande) inte har en idag, så handlade bloggen istället om allt annat som föll in i mitt huvud, som bara var tvunget att komma ut.
Det blev alltså inte som jag hade tänkt det och efter alla plattformsbyten, domäner och strul med både webbhotell och annat så bytte bloggen namn till ”Anna-Maria Funderar…” nån gång under sommaren eller hösten 2012. Själva namnbytet var jag nöjd med, för tanken var också där att jag skulle ”börja om” och blogga lite mer professionellt, då tanken var att jag snart skulle skaffa mig ett jobb och då kan man inte blogga såsom jag gör, där precis alla känslor kan komma ut via text ibland.
Idag – oavsett när jag får ett jobb så bryr jag mig inte lika mycket om ”hur jag bloggar”, då jag kommit underfund med hur mycket jag vet om mig själv om min personlighet, och att andra helt enkelt får stå ut med det det. Alla behöver ju inte läsa min blogg, eller hur?
Det här är min privata, vardagliga, ibland urtråkiga blogg som fått en ny, ärlig chans – på riktigt. Från och med nu är antalet kommentarer och läsare inte lika viktigt, men jag vill ändå göra bloggandet viktigt för mig och det kan jag bara göra på ett sätt – genom att vara intressant, kreativ och inte allt för tjatig. Samt tagga mina inlägg bättre och sköta SEO mycket bättre än vad jag gjort tidigare.
WordPress ger mig den möjligheten, utan krångel. Om jag inte själv krånglar till det, förstås 😛

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: