Om

Hej! Välkommen till en samling bloggar, där du hittar inlägg om allt möjligt. Dock mest nuförtiden handlar det om längtan efter en schysst framtid. Hur man kommer framåt i livet med fibromyalgi, lever med smärta. När man inte kan sluta tänka på det framtida livet med Grand Danois, BoKlok bostadsrätter, och bo billigt, smart, hållbart som vegan.

Jag heter Anna-Maria Eriksson och jag har bloggat sen 2006 ungefär. Före det gällde Lunarstorms dagbok, men nu är det alltså skriva ner sina tankar, åsikter med mera på en blogg som gäller. Bloggen har flyttat domäner ungefär så ofta som folk byter underkläder, och jag har bytt bloggplattform ungefär lika ofta med. Nu har jag tröttnat och äntligen hittat ett sätt där jag kan smälla ihop alla mina bloggar jag drivit under åren - på en och samma domän! Lösningen heter Ghost, vilket är en plattform för bloggande. Den är relativt ny, men är tänkt att vara mycket simplare än WordPress. Här är det mycket snabbare också och mer SEO vänligt.

Jag bloggar även på Engelska, men där skriver jag lite mer om andra saker, såsom musik, kodning, programmering, veganism och med hur mycket humor som helst! Välkommen in att läsa alla bloggar. Vill du följa dem på FB så har de svenska bloggarna en varsin sida, men bästa vore om du signar upp dig på ett nyhetsbrev och blir medlem, för då får du alla nya inlägg direkt på mailen och slipper missa något. Du kan även betala mig en slant om du känner för det, men den är nästan gratis. Billigare än en kopp kaffe på ett kafé! Vill du bli medlem, så fyll i formuläret, eller kontakta mig personligen på FB.