Mitt framtida boende

Mitt framtida boende, och numera känt som min drömbostad är i princip en nybyggd lägenhet eller radhus till en rimlig kostnad. Därför har jag fastnat för BoKloks koncept som bygger nytt till rimliga priser. Läget är viktigare än stad och yta är viktigare än gräsmatta. Dock om jag får som jag vill blir det antingen minst en trea i markplan, med en gräsplätt stor nog för en Grand Danois, eller kanske ett radhus. Nedan kan du läsa alla inlägg jag har skrivit om det här, och det lär bara bli fler och fler med tiden.

 • Lite mer om ytor och dess betydelse för mig i framtiden

  Man vet ju aldrig var jag kommer hamna när jag väl är i situationen att jag kan köpa mig en bostad av BoKlok, men jag närmar mig förhoppningsvis nu. Jag har anmält intresse till tre projekt, lite som en backup men också för att jag är rätt nyfiken på de kommande priserna. I ett av […]


 • Girig eller smart gällande framtida bostaden…

  När man köper en bostadsrätt så tycker jag att det är viktigt att vara smart kring köpet. Att ha så hög kontantinsats man kan för att sänka sin månadskostnad är viktigt!


 • Jag har börjat tänka på radhus igen…

  Jag skriver mer om radhus från BoKlok. Varför jag tänker på det här vet jag inte, men skoj är det!


 • En typisk dag i mitt framtida drömboende

  Jag tänker otroligt positivt på framtiden i det här inlägget. Orsaken? Jag drömmer ihop hur en typisk dag kan vara om jag får allt jag kämpat för.


 • Tjat och gnat om bostad, framtid och historiska beslut.

  Jag fortsätter mitt tjat och gnat om bostäder, främst BoKlok men pratar också om beslut jag tagit som blivit en lärdom.


 • Mer prat om BoKlok tvåor på 55 kvadrat…

  Ett riktigt djupgående inlägg om tvåorna som BoKlok erbjuder på 55 kvadrat. Det pratas möblering, och hur länge man kan behöva spara för att ha råd med en sådan bostad.


 • Att lära sig ha tråkigt. Och lite prat om radhus.

  Det är inte lätt att vara långledig, inte när man har absolut inga måsten överhuvudtaget och tankarna således får flyga fritt. Därför blir det mer prat om bostäder i det här inlägget. Mer bestämt BoKloks radhus på 117 kvadratmeter.


 • Att lära sig leva i nuet…

  Det går inte att köpa en bostad själv så länge man är student och utan inkomst. Nej. Det är bara att vänta. Fast anställning och fast, gärna hög inkomst behövs för att köpa drömbostaden!


 • Jag borde nog inte ha panik över 55 kvadrat…

  Jag har insett att jag behöver inte ha panik om det blir en tvåa på 55 kvadrat av BoKlok i framtiden. Allt kommer få plats, men jag hoppas ändå på en trea!


 • En budget för framtiden?

  Jag pratar pengar, utan att nämna specifika siffror och framtiden är ljus. Mycket ljus när det gäller min framtida bostad. Nu kanske jag kan slappna av lite?


%d bloggare gillar detta: