Över en vecka utan ploppmojängen, och fortfarande lika glad över det!

Jag fortsätter med tandställningen, och det går bra. Ibland känns det dock fortfarande som om att det står helt stilla, men en stor skillnad nu är att jag mycket lätt kan stänga munnen helt och ha den stängd. Det har jag inte kunnat tidigare. Flera nätter i rad har jag sovit med munnen helt stängd och det är nice.
Det har dock en baksida och det är att jag fått ett sår i munnen som inte verkar vilka försvinna i första taget. Förhoppningsvis försvinner det ändå tids nog. Glad är jag och slutet börjar närma sig med stormsteg tills jag är helt klar med tandställningen.
#inmanaligner #skitglad #behandling

2 svar till “Över en vecka utan ploppmojängen, och fortfarande lika glad över det!”

  1. MR R skriver:

    Tjena! Har följt din inman aligner resa från start och jag tycker du gör ett jättebra jobb. Fortsätt uppdatera och lägg gärna upp en jämförelse bild på hur det såg ut innan och hur det ser ut nu:) skulle va spännande att se! Jag kmr själv få min aligner i februari. Ser väldigt mycket fram emot det :):):):) lycka till!

    • Anna-Maria skriver:

      Hej! Åh, vad kul att höra! dels att du följt mig från start och att du själv ska påbörja din behandling. Jag ska lägga upp fler bilder snart, och jag ska be om tandläkarens bilder med. Vi hörs!

Lämna gärna en kommentar. Det blir så mycket roligare att blogga då 😊

%d bloggare gillar detta: