Säg hej till Ines, en vovve jag ska vara hundvakt till i fortsättningen!

Det var ett X antal dagar sen som jag skrev ett inlägg nu. Jag har varit rätt så upptagen och trött och heller inte haft några särskilda idéer att skriva om. I alla fall. Nu tänkte jag presentera Ines, som är en spansk gatuhund som jag då ska vara hundvakt till i fortsättningen vid behov.
Jag fick veta detta via en kollega på SIP, att en person hon kände på FB som då känner ägaren till Ines sökte hundvakt lite då och då. Eftersom jag då har tagit hand om hundarna en hel del på SIP, så tänkte min kollega direkt på mig och under den senaste veckan har jag och Ines matte haft lite kontakt och igår så träffades vi för första gången och det funkade bra. Ines hade inte emot mig och det gick också skitbra när hon fick träffa Maja för första gången.

View this post on Instagram

A post shared by Anna-Maria Eriksson (@annamaria.eriksson)


Filmen ovan spelade jag in för en del av en videoblogg om att jag ska vara hundvakt och till min extremt positiva förvåning så såg jag Maja komma och vara nyfiken mitt i alltihop. Det är fantastiskt och jag blev så glad!
Ja, det var väl det jag hade och säga just nu. Förhoppningsvis blir det en bra videoblogg senare idag, så håll utkik på min YouTube kanal efter den.

Lämna gärna en kommentar. Det blir så mycket roligare att blogga då 😊

%d bloggare gillar detta: