Kategorier
Vardagsliv

Sanndrömmar, terrordåd och så lite programmering

Ett långt inlägg där jag skriver ner mina tankar kring sanndrömmar, då det har hänt mig ett flertal gånger och terrordådet i Stockholm som hände den 7 april. Jag pratar om det förbjudna ämnet och sen berättar jag hur det går med att lära sig C#.

Värsta programmeraren, det är jag?

Eh. Kort sagt – nej. Jag har knappt ens börjat. Jag har börjat gå en gratis kurs online som Microsoft själva erbjuder om man vill lära sig C# och jag har i dagsläget klarat 15% av den, vilket inte är särskilt mycket. Jag vet fortfarande inte mycket och idag blev det väldigt komplicerat då jag skulle lära mig arrays och for each grejer samt hur man debuggar i Visual Studio. Det är i alla fall kul att få skriva kod och lära sig hur man gör från början på rätt sätt. Han som håller i kursen är väldigt pedagogisk och det finns material att ladda hem helt gratis samt manus för varje del om man vill läsa till sig det. Jag återkommer senare i alla fall när jag vet mer och tids nog börjat koda på mitt första spel. Först tror jag nog att jag ska göra ett text-spel, ett sånt som folk spelade innan NES (Nintendo Entertainment System) kom in i folks hem och efter det så ska jag sätta igång med Unity och göra ett mobilspel. Räkna med att det kommer ta tid innan jag ens är där, men ändå. Jag kan knappt vänta på det här!

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

1 svar på ”Sanndrömmar, terrordåd och så lite programmering”

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.