Kategorier
Resan mot rakare tänder

Före och efter tandställningen, skillnaden är enorm!

Det handlar om min tandställningsbehandling med Inman Aligner och korrigering av mitt överbett. Här kan du följa min resa som har kostat mig 20 000 kr och tar upp till 14 veckor att genomföras. Blogginläggen kan skrivar på Instagram, liksom på bloggen I huvudet på en Grand Danois galning.

Före och efter tandställningen, skillnaden är enorm!
Bilden är delad, helt utan filter och ovan är före behandlingen med Inman Aligner. Kortfattat så är det som natt och dag och nu kan jag äntligen vara nöjd över mitt leende. Bilderna är förresten tagna av Tandvårdsteamet i Växjö. Jag fick ett helt gäng foton med före och efter behandlingen och dessa kommer användas mer både här på instagram och på bloggen samt YouTube.
#inmanaligner #tandställning #föreochefter #leende #överbett #fulatänder

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

6 svar på ”Före och efter tandställningen, skillnaden är enorm!”

Fantastiskt Resultat!! Jag skrev till dig för en månad sen ungefär. Har haft min IM nu i tre veckor och det sker drastiska förändringar. Kul att det gick bra för dig till slut!

PS. Det skulle vara grymt om du kunde visa fronten före och efter 🙂

Gilla

Tack så mycket. Det ska jag göra. Dock så godkänner jag egentligen inte anonyma kommentarer, så säg gärna vem du är. Det finns ingen anledning att vara anonym på min blogg.

Gilla

Svara

Fint! Hade du tandställningen på både över och underkäke eller bara övre? ? var det svårt att prata med tandställningen i?

Gilla

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.