Före och efter tandställningen, skillnaden är enorm!

Före och efter tandställningen, skillnaden är enorm!
Bilden är delad, helt utan filter och ovan är före behandlingen med Inman Aligner. Kortfattat så är det som natt och dag och nu kan jag äntligen vara nöjd över mitt leende. Bilderna är förresten tagna av Tandvårdsteamet i Växjö. Jag fick ett helt gäng foton med före och efter behandlingen och dessa kommer användas mer både här på instagram och på bloggen samt YouTube.
#inmanaligner #tandställning #föreochefter #leende #överbett #fulatänder

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

6 kommentarer

 1. Fantastiskt Resultat!! Jag skrev till dig för en månad sen ungefär. Har haft min IM nu i tre veckor och det sker drastiska förändringar. Kul att det gick bra för dig till slut!

  PS. Det skulle vara grymt om du kunde visa fronten före och efter 🙂

  Gilla

  1. Tack så mycket. Det ska jag göra. Dock så godkänner jag egentligen inte anonyma kommentarer, så säg gärna vem du är. Det finns ingen anledning att vara anonym på min blogg.

   Gilla

 2. Fint! Hade du tandställningen på både över och underkäke eller bara övre? ? var det svårt att prata med tandställningen i?

  Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.