Kategorier
Foton

Igår var en mycket hektisk fredag…

Läs mer i det inbäddade inlägget jag skrev på Instagram igår kväll:

View this post on Instagram

Galet trött efter den här dagens äventyr. Har varit och farit över hela stan idag tre gånger om eller nått. Först jobbat som en tok, sen buss till stan för att spara tid. Hämta ut spruta på apoteket, gå till tandläkaren o hämta ut bettskena, gå till läkaren för att ta spruta på andra sidan centrum. Sen blev det en snabbtur till café REKOmmenderas. Sen fika med kollegor på broqvists och sen resten av fredagsgänget. Efter det hämtade jag o älsklingen ut en hyrbil hos sunfleet där vi åkte och pantade för flera månaders bruk, vi gick på Samarkand o jag köpte lite småskit till mig själv. Sen storhandling på ICA maxi, en visit till media markt där Henrik köpte en ny pryl, sen hem, packa upp alla varor. Sen iväg till Willys för att passa på med lite mer grejer. Hem igen för att packa upp allt. Sen iväg för o lämna bilen och sen en promenad hem i det svinkalla vädret. Nu är jag fanimej trött och efter en filmkväll med godis och frallor så säger jag godnatt! 7 timmar var man aktiv idag och bilkörning inkluderat, men glad är jag ändå… Men åh, så trött i kropp och huvud!

A post shared by Anna-Maria Eriksson (@annamaria.eriksson) on

Jag testar ju som sagt att göra allt det här manuellt nu med Instagram, eftersom det verkar inte fungera som jag vill. Det jag försöker göra är att när jag bloggar från Instagram så vill jag att det skapas en unik rubrik till varje inlägg och även ett särskilt utdrag beroende på vilken kategori alla inlägg ligger i. Just nu gäller det tre kategorier, Foton, Resan mot rakare tänder samt alla inlägg av Maja i hennes kategori Katten Majas liv och äventyr. Det har funkat mycket bra väldigt länge, men nu när jag sitter och leker  med min testblogg så verkar det inte fungera och jag håller på att ta reda på varför. Tills vidare så kommer jag alltså att få publicera alla instagram inlägg manuellt. Följ mig där så länge för att inte missa något!

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.