Över en vecka utan ploppmojängen, och fortfarande lika glad över det!

Jag fortsätter med tandställningen, och det går bra. Ibland känns det dock fortfarande som om att det står helt stilla, men en stor skillnad nu är att jag mycket lätt kan stänga munnen helt och ha den stängd. Det har jag inte kunnat tidigare. Flera nätter i rad har jag sovit med munnen helt stängd och det är nice.
Det har dock en baksida och det är att jag fått ett sår i munnen som inte verkar vilka försvinna i första taget. Förhoppningsvis försvinner det ändå tids nog. Glad är jag och slutet börjar närma sig med stormsteg tills jag är helt klar med tandställningen.
#inmanaligner #skitglad #behandling

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare.

2 kommentarer

  1. Tjena! Har följt din inman aligner resa från start och jag tycker du gör ett jättebra jobb. Fortsätt uppdatera och lägg gärna upp en jämförelse bild på hur det såg ut innan och hur det ser ut nu:) skulle va spännande att se! Jag kmr själv få min aligner i februari. Ser väldigt mycket fram emot det :):):):) lycka till!

    Gilla

    1. Hej! Åh, vad kul att höra! dels att du följt mig från start och att du själv ska påbörja din behandling. Jag ska lägga upp fler bilder snart, och jag ska be om tandläkarens bilder med. Vi hörs!

      Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.