7 år med älsklingen idag!

Tiden går fort när man har roligt!
Ytterligare ett år har gått med min underbara älskling, och detta året har varit extra bra tycker jag tack vare att min egna ekonomi förbättrats avsevärt. Det kommer bara bli bättre! Nu har vi ju köpt vår lägenhet, vilket vi hoppas på blir en bra investering för framtiden.

image

Dagen firades med tårta, köpt på Hennings, extra god middag och massa filmer. Nu hoppas jag bara att resten av våra liv tillsammans blir minst lika bra som de föregående åren. Men det borde dem bli! Jag älskar min Henrik minst lika mycket som när vi först blev ihop och jag kommer aldrig kunna bli lyckligare än vad jag är nu. Eller ja, när Anton är här så hoppas jag att vi får leva ”lyckligt familjeliv” istället, eftersom det blir en till bebis att ta hand om.

Nå, kan man få några gratulationer i kommentarsfältet måntro? Om inte det så hoppas jag att alla ni som läser är minst lika lycklig som jag är med era liv och val av eventuella partners.

Det här inlägget skrevs på en Nexus 6P.

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.