Nu har jag en Nexus 6P!

Snälla, om hela inlägget spoilas på facebook, klicka in dig på länken, för att visa att du läst. Tack!

Och än så länge är telefonen helt fantastisk! Eftersom den är så mycket större än min gamla telefon så är det lättare att skriva. Kameran är helt fantastisk. Selfie kameran tar riktigt bra bilder, även när det är lite mörkt och jag kan filma i 4k! Nu hoppas jag bara på att det kommer funka fint att ha den i fickan och att jag inte kommer tappa den. Dyr som fan var den, så jag hoppas att detta är en telefon jag kan behålla i åtminstone två år.

Mer information kommer senare, för förutom tandställningen så lär det pratas en hel del om min nya fantastiska telefon!
Bilder kommer också senare.

Det här inlägget skrevs på en Nexus 6P.

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.