Idag är tandställningen väldigt bekväm!

Idag har jag haft tandställningen i två veckor och jag har skruvat på den totalt 3 gånger. Första gången var hos tandläkaren när jag fick den. För någon vecka sen så började jag också märka av rejält att tänderna börjar flytta på sig.

Närbild på min mun. Tanden precis bredvid min vänstra framtand har börjat flytta på sig.

Om man räknar att det är mina fyra främsta framtänder som är ”problemet” så innebär bilden ovan att det är tand nummer fyra som börjat flytta på sig. När jag tog tandtråd igår så gick det mycket lätt och efteråt så kunde jag se ett litet hål eller glapp mellan framtanden och den tanden. Just nu dock när jag tar dessa närbilder, så ser ju överbettet värre ut än någonsin, men när tand 1 och tand 4 har flyttat sig åt sidled tillräckligt för att jag ska byta ut silikonbandet mot en plastskena istället, ja då kommer den stora förändringen.

I morse så skruvade jag tandställningen igen och efter det så har den varit otroligt bekväm att ha på sig, nästan så jag inte vill ta av den. Den sitter mycket bättre också och läspningen är nästan helt borta nu. Det går alltså allt lättare och bättre med tandställningen och det är jag glad för. Igår var jag också på min första kontroll och det gick fint. Det enda som de nämnde var att jag skulle borsta tandställningen lite noggrannare, men jag hade medvetet varit försiktig med att borsta just där, för jag var rädd för att jag skulle råka skruva åt fel håll eller för mycket, men det finns alltså ingen anledning att vara orolig över det.

Snart hade jag planerat köra en till livesändning för att uppdatera er lite mer om mitt äventyr med min Inman Aligner, om nu allt fungerar som det ska d.v.s…

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.