Kategorier
Vardagsliv

Jag har börjat skriva en bok!

Denna gången handlar det om böcker, och att jag själv påbörjat en lång berättelse som spelats upp i mitt huvud under många års tid. Nu äntligen ska den komma ut, men om folk får läsa den – ja det får vi se…

Haha, det trodde ni inte, va? Igår så började jag dock skriva på första kapitlet. Vad den exakt handlar om är hemligt, men jag kan säga att temat är kvinnomisshandel och att en hund, självklart av rasen Grand Danois är den stora hjälten i dramat.

En bild på en öppen bok. Bilden är en länk.

Idén kom för massa år sen då jag fick en skoluppgift att skriva en grund för en film. Inspirationen är baserad på verkliga händelser, både från mig själv och ifrån människor jag har hört berätta om sina erfarenheter när de har varit i usla förhållanden med mycket våld och liknande. Alla namn är ändrade så klart för att skydda personlig integritet och egentligen är alla karaktärer i berättelsen mycket löst baserade på andra människor som inspirerat till den här boken.

Jag vet inte alls hur lång den kommer bli, om den ens kommer bli publicerad och om den ens kommer vara bra. Jag satsar dock på att det ska bli ca 10-15 kapitel och ca 150-200 sidor. Jag skriver den här boken för mig själv, för jag vill ha ut den kompletta berättelsen som har funnits i mitt huvud i flera år. Egentligen vill jag att det ska vara en film, men om jag kommer så långt – ja det får vi se.

Låter det spännande? Jag tycker det i alla fall och jag hoppas att den någon dag kommer att bli publicerad. Jag skriver den under en pseudonym i alla fall, bara för att jag kan.

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.