Kategorier
Resan mot rakare tänder

Uppdateringar om tandställningen från Instagram!

Det här inlägget är hämtat från Instagram. Klicka på länken för att läsa innehållet till bilden.

Jag har uppdaterat de som är intresserade om resan mot rakare tänder en del på Instagram, men pga ett problem med delningen till Facebook, där typ hela inlägg blir spoilade så tänkte jag göra ett kombinationsinlägg av de följande två bilderna som jag tagit efter det. Följ mig gärna på Instagram om du vill få uppdateringar direkt, men många (om inte alla inlägg) kommer även skickas hit till bloggen, precis som alla andra bilder jag skickar hit från Instagram.

View this post on Instagram

Det kanske inte syns så bra, men för stunden är jag utan tandställningen, för jag ville unna mig lite kakor och godis så här på fredagskvällen. För att hålla silikonbandet på plats, så fick jag ju några små piggar eller hur man ska förklara det. Små plastbitar som sitter på framtänderna och bakom de två andra tänderna. De ska ju skrapas bort när de inte behövs längre. Det lilla som sticker ur ovanpå ena tanden på bilden är i alla fall det. Tänkte bara visa upp det. Personligen tycker jag också att jag kan se lite skillnad redan på tänderna, i alla fall i sidled. Jag hoppas verkligen behandlingen kommer gå fort, för jag vill bara ha raka tänder och det nu! #inmanaligner #tandställning

A post shared by Anna-Maria Eriksson (@annamaria.eriksson) on

Ovan ser ni det första inlägget, som officiellt är det andra egentligen. Där tog jag en närbild på min mun, där man på hörnet ser något vitt sticka ut, vilket är den extra piggen som ska hålla silikonbandet på plats. Detta bloggade jag även om tidigare. Nedan kan ni se det senaste jag delat på Instagram:

View this post on Instagram

Jag tuffar på med tandställningen och snittar på 21 timmar per dygn med att ha på mig den. Duktigt tycker jag! Men nu är det dags att säga adjö av denna lördag som jag glatt spenderat framför teven som vanligt med film och serier och sova lite. Nätterna med tandställning är nog det bästa. Den funkar fint att sova i och jag slipper prata. Förutom att jag saknar min tungpiercing, så kommer nog tandställningen ändra mig på flera sätt än att jag bara får raka tänder. Ändrade rutiner, matvanor (pga ömma framtänder) och numera ett sluddrande tal, så lär jag komma ur den här behandlingen som en ny människa. Alltså, jag lär bli en bättre lyssnare, inte lika pratglad, kanske något smalare (mindre småätande och mer vatten) och mer självsäker eftersom leendet är inget jag kommer behöva störa mig på efter att det här äventyret är över. Eller så går det totalt åt andra håller och jag kommer aldrig hålla käft igen, bli smällfet och dryg bara för att jag kommer känna mig supersnygg för att jag kan le som folk… Vi får se vad som händer. Spännande i alla fall. Men just nu är jag bara duktig. Vill man vara fin får man fanimej lida pin! #inmanaligner #tandställning #egotrippad #funderingar #framtid #jagskablisnygg

A post shared by Anna-Maria Eriksson (@annamaria.eriksson) on

I det inlägget berättar jag om hur duktig jag varit med tandställningen och att jag snittar på 21 timmars användning per dygn. Jag spekulerar också i hur tandställningen kommer påverka mig rent mentalt. Jag märker det redan nu hur jävla jobbigt det är att prata, att känna sig törstig och att munnen är fylld av saliv, vilket jag inte är van vid, men vill man vara fin så får man fanimej lida pin!

Det var det för den här gången. Nu ska jag ordna med ifttt.com så att framtida inlägg från Instagram skickas ordentligt till bloggen. Vad ska du göra härnäst?

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.