Uppdateringar om tandställningen från Instagram!

Jag har uppdaterat de som är intresserade om resan mot rakare tänder en del på Instagram, men pga ett problem med delningen till Facebook, där typ hela inlägg blir spoilade så tänkte jag göra ett kombinationsinlägg av de följande två bilderna som jag tagit efter det. Följ mig gärna på Instagram om du vill få uppdateringar direkt, men många (om inte alla inlägg) kommer även skickas hit till bloggen, precis som alla andra bilder jag skickar hit från Instagram.

Ovan ser ni det första inlägget, som officiellt är det andra egentligen. Där tog jag en närbild på min mun, där man på hörnet ser något vitt sticka ut, vilket är den extra piggen som ska hålla silikonbandet på plats. Detta bloggade jag även om tidigare. Nedan kan ni se det senaste jag delat på Instagram:

I det inlägget berättar jag om hur duktig jag varit med tandställningen och att jag snittar på 21 timmars användning per dygn. Jag spekulerar också i hur tandställningen kommer påverka mig rent mentalt. Jag märker det redan nu hur jävla jobbigt det är att prata, att känna sig törstig och att munnen är fylld av saliv, vilket jag inte är van vid, men vill man vara fin så får man fanimej lida pin!

Det var det för den här gången. Nu ska jag ordna med ifttt.com så att framtida inlägg från Instagram skickas ordentligt till bloggen. Vad ska du göra härnäst?

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.