Det här är min nya besatthet gällande spel.

Det här är min nya besatthet gällande spel.
Det är riktigt roligt, men ett klassiskt betala eller vänta ett halvår innan du får spela igen, och spamma gärna Skiten ur dina Facebook vänner, typ av spel. Kul är det ändå, men fan vad det drar batteri! 10 minuters spel drar säkert 20% om inte mer.
Jaja, jag är bara glad över att jag hittat åtminstone ett spel jag faktiskt gillar, men jag hade hellre velat köpa det, slippa tjat om att betala för att få bättre verktyg för att klara banorna och slippa connecta och spamma mina vänner på fejjan… Och det heter ”paint monsters” ifall ni undrar och det är ett klassiskt matcha minst tre av samma färg. Jag gillar i stort sett bara såna spel… Allt annat är tråkigt eller för svårt.

Men nu ska jag sova! Godnatt o trevlig helg.

#ihuvudetpåengranddanoisgalning #paintmonsters #dlcgames #dlc #spam #spelpåmobilen

Publicerat den
Kategoriserat som Foton Märkt

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.