Kategorier
Intresseklubben antecknar!

Intresseklubben antecknar! | Om min katt Maja…

Det här inlägget har titeln ”Intresseklubben antecknar! | Om min katt Maja…” i kategorin ”Intresseklubben antecknar!”, med etiketterna ‘länkar’ och ‘Maja’

Min katt Maja som tidigare hade sin egna blogg, men som jag raderat pga för få läsare har istället gått och blivit en del av min personliga blogg istället. För närvarande har jag skapat en sida för henne med lite information och senare lär jag även uppdatera er om hennes liv här på min blogg. Som vanligt så har hon fortfarande kvar sin Google+ sida, Facebook sida och sin spellista på min YouTube kanal, men också en egen informationssida här. Hon lär också få sin egen kategori. Klicka här för att komma till hennes informativa sida på min personliga blogg!

Obs! Den skall också gå att nå på hennes tidigare url, vilket är https://maja.ameriksson.se

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

3 svar på ”Intresseklubben antecknar! | Om min katt Maja…”

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.