En förhandstitt på vad som komma skall i nästa videoblogg!

En förhandstitt på vad som komma skall i nästa videoblogg!
Idag var jag på grillspecial med de fem F:en. Funkibators Fika Fraktion Firar Fredag, står det för och idag var det alltså lite annorlunda.
De bjöd på korv med bröd, men tog man med sig eget så fick man grilla det. Jag köpte med mig majskolvar och champinjoner och så åt jag tre korvar. Det var gott! Sällskapet var nog bättre dock… Jag filmade lite, men det blev inte så mycket som jag hade tänkt mig, men åtminstone bra nog för att försöka göra en videoblogg av det hela.

I helgen ska jag redigera lite, göra det snyggt och lägga upp på kanalen, men nu ska jag antingen sova eller se på andra delen av en dokumentär på svtplay om moderaterna.
Trevlig helg, allihop!
#ihuvudetpåengranddanoisgalning #funkibator #grillspett #grillspecial #fffff #nätverketsip #aktivitetshus #godmat #trevligtsällskap #youtube #videoblogg #redigera #sonyvegas #nofilter

Publicerat den
Kategoriserat som Foton Märkt

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.