Nytvättade filtar för att bli av med katthår, vad händer?…

Nytvättade filtar för att bli av med katthår, vad händer?

Jo, svaret på det är att Maja lägger sig direkt på dem och hårar ner dem direkt. Jag som trodde jag var så smart och lagt dem på ett sätt som inte skulle locka henne dit, men oj så fel jag hade.
Vi får finbesök imorgon av min älskade bror, @pehrmarcus och hans underbara pojkvän Kalle, @sundmalm och eftersom brorsan är allergisk mot katt så har vi fått stor städa litegrann. Imorgon jobbar jag hemma halva dagen, flexar sen ut och städar lite till och sen kommer älsklingarna!

Jag hoppas de stannar i Växjö i minst en natt så vi kan umgås en del. Jag ska också visa dem #nätverketsip och förhoppningsvis får de träffa mina trevliga kollegor som lyckligtvis nog inte har semester. Halva SIP har typ det just nu… Men nu ska jag sova! Godnatt.

#fintbesök #älskadelillebror #katthåröverallt #växjö #camperways #campers #funkibator

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.