En summering av en helg som varade i tre dagar….

En summering av en helg som varade i tre dagar.

I fredags var jag ledig efter att ha jobbat över en del. Den dagen spenderades framför TV:n med första Shrek filmen och sedan massa YouTube och annat skoj. Lämnade knappt soffan på hela dagen.

Lördagen var i stort sett likadan. Satt i soffan o såg massa film o serier via netflix och HBO. Löftet med Jack Nicholson var en av dem och den andra var ”det rätta virket”. Bägge var jättebra. Jag såg också cry baby, en nostalgisk film som bara sprutar ut minnen för mig.

Idag har jag suttit mest vid datorn och hållit på med bloggen på olika sätt. Eftersom problemet med de fula länkarna som delats till Google+ fortfarande inte verkar ha fixat så skiter jag i det hela och börjar nu dela mina inlägg manuellt. Det är asjobbigt, men det är det värt!

Nu är det dags att sova. Godnatt, och så hoppas vi på att nästa vecka blir lite lugnare. Jag tänker i alla fall jobba hemma alla dagar förutom måndag. Det är min plan i alla fall. Sen hoppas jag bara på att det kommer funka.

Vad har du gjort i helgen?

#helg #ledighet #film #netflix #hbonordic #crybaby #nostalgi

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.