Istället för en heldag med Astrid Lindgrens blev det Shrek….

Istället för en heldag med Astrid Lindgrens blev det Shrek.

Lite smått besviken på att jag inte kan se alla Astrids filmer på ett bättre sätt. Helst på netflix där jag kan se hur mycket jag vill till en fast summa, med undertexter och HD kvalité. En del filmer går att hyra för en rimlig penning på viaplay, men inte alla. Dessutom har de heller inte undertexter, vilket jag föredrar, då jag ibland har svårt att uppfatta vad som sägs.

Egentligen hade jag tänkt köpa mina favoriter på blu ray inom kort, men de pengarna fick istället gå till extra matpengar, så förnärvarande får jag vänta ett tag till. Annars får jag aldrig råd att fixa tänderna… Surt, sa räven… #astridlindgren #viaplay #netflix #shrekthethird

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.