Kategorier
Foton

Jag måste verkligen börja ha håret utsläppt lite oftare, minsann!…

Jag måste verkligen börja ha håret utsläppt lite oftare, minsann!

Idag klippte jag topparna igen. De var inte ett dugg slitna, men det har växt ojämnt, så det var dags att jämna till det lite mer.

Nu när håret äntligen börjar få lite längd, så börjar jag också känna mig lite snyggare. Snart, när jag ska börja rätta till mitt fula överbett och förhoppningsvis fortsätta gå ner mer i vikt, så lär jag både se och känna mig ännu snyggare än vad jag gör numera.

En av dubbelhakorna är borta i alla fall. En del trodde säkert på facebook att jag skulle klippa en helt ny frisyr, men det blev bara topparna. Lagom till jul så hoppas jag att håret växt ca 15-20 cm till så jag får riktigt långt och fint hår igen. Det hade varit nice… Och ja, mitt hår växer verkligen som ogräs. Snittar på mer än 2 cm i månaden vanligtvis! Tror ni mig inte så fråga min gamla frisör!

#långthår #sparauthåret #vacker

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

2 svar på ”Jag måste verkligen börja ha håret utsläppt lite oftare, minsann!…”

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.