”Du är inte klok, Madicken!”, nä vem fan är det?…

”Du är inte klok, Madicken!”, nä vem fan är det?

Tittar på madicken genom öppna arkivet som SVT så snällt erbjuder. Tyvärr är bildkvaliteten usel, och istället för att köpa hela kappsäcken med alla filmer, så planerar jag att bara köpa filmerna jag gillar bäst. För jag antar att det är bäst att köpa filmerna på blu-ray så man alltid har dem i bra kvalité istället för att hyra dem lite då o då på exempelvis viaplay?

Vad hade ni gjort? Köpt eller hyrt? Med tanke på att jag ser filmerna från Astrid Lindgren flera gånger om året så tror jag det kan löna sig att köpa istället för att hyra dem. Alla går heller inte att se online på ett bekvämt sätt… #astridlindgren #madicken #nostalgi #bluray #öppetarkiv #svtplay #viaplay

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.