Oh, my lord vilka smärtor i mina…

Oh, my lord vilka smärtor i mina höfter!Efter gårdagens pride parad, där jag fick gå långsamt länge så får jag idag smaka på smärta på högre nivåer. Gick även fram och tillbaka till Teleborg för att umgås med min kompis Jana idag och nu kan jag knappt röra mig ur soffan. Om jag kan komma upp ur sängen imorgon och gå tre meter utan att dö av smärta så är det ett mirakel… En till insikt i att leva mitt liv med fibromyalgi!
#fibromyalgi #smärta #växjöpride15

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.