Jag är nu officiell sjukpensionär på 50%

Igår fick jag äntligen hem papperna med beslutet om att jag fått beviljad sjukersättning på 50%. Det känns underbart, eftersom jag har väntat i över 5 månader på beskedet. En extremt positiv överraskning var också att jag får en extra utbetalning. Det hade jag inte alls räknat med, eftersom jag har haft aktivitetsstöd hela tiden, men det är ändå supernice.

Tummen upp för beviljad sjukersättning och ett framtvingat leende där mina framtänder står ut extra mycket. Inte särskilt vackert, men snart är jag kvitt den här fulheten!

Detta innebär att jag äntligen har råd att börja fixa mitt fula överbett, för det fattas bara några tusenlappar till det nu, så snart ska jag kontakta tandläkaren och ta reda på hur hela processen går till och hur jag ska betala allting. Får jag som jag vill kommer jag alltså ha raka och fina tänder i slutet av sommaren, kanske snabbare än så beroende på hur lång tid det kan ta att ordna.

Jag kommer skriva lite mer utförligt om min resa till fina, raka tänder i ett annat inlägg, men jag har även skrivit lite om det här i gamla bloggen. Jag kommer också göra en videoblogg om det här och det kommer bli en serie videoklipp med resultatet. Nedanför kan ni förresten se en Hangout on Air som jag gjorde igår, och där pratar jag lite mer om min beviljade sjukersättning och kommande videoklipp om mitt överbett och annat.

Och sen så såg jag att jag äntligen har fått 15 prenumeranter på min kanal nu! Woohoo!!!! Skitglad! Tack till alla som prenumererar!!!

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.