Tre nya videoklipp på min YouTube kanal & lite annat småskit

Det e lördag vilket innebär helg, och det är trevligt även om jag fortfarande känner mig lite smått rastlös. Det har nästan hållit i sig en månad nu, men det börjar bli bättre. Orsaken till det är att jag och älsklingen börjat se lite fler serier igen, och det är kul.

Annars så är saker och ting som vanligt. Denna veckan har det varit otroligt mycket kring min YouTube kanal, och insikter om hur korkad jag är som inte kan släppa faktumet att jag videoblogga utan ett bra resultat, men nu ska det bli ändring på det. De senaste tre videoklippen jag har gjort har lite mer positivt fokus, för nu ska jag göra videobloggar för att jag tycker det är så jävla roligt och om folk väljer att titta och engagera sig så får jag se det som en positiv bonus.

Det kommer bara bli svårt att bli av med de här känslorna totalt, men jag ska göra mitt bästa i alla fall…

Videon ovan är min senaste video. Jag gjorde en ny trailer från kanalen och efter det så fick jag helt plötsligt två prenumeranter till, och att nå 10 prenumeranter är mitt första mål för min kanal. Vad nästa blir, får vi se men jag blev skitglad över att första målet är nått. Det tog bara 3 månader eller nått, men å andra sidan så hjälper det inte ett dugg till att tjata sig till framgång. Den kommer naturligt om man är bra och intressant nog.

Det här var min nya trailer. Den är ca 1 minut lång, så titta gärna om du har bråttom…

Filmen ovan var tänkt att bli min räddning på YouTube. Får jag som jag vill blir den otroligt populär och kommer leda till fler prenumeranter och mer engagemang. Jag gjorde den lite som ett skämt, men också för att faktiskt lära andra att bara för att du har en bra idé till en kanal, så är det inte alls säkert att folk flockas till dig. Det krävs äkta passion, tur, talang och tålamod för att lyckas och gärna ett intressant tema. Inget av detta har jag och det är mitt eget fel som jag ska jobba på.

Ja, det var väl det jag hade att säga nu. Jag skrev det här från min mobil, för jag orkar verkligen inte starta datorn nu… Ber om ursäkt för eventuella stavfel och videoklipp som inte funkar som dem ska. Lämna en kommentar om du upptäcker något så ändrar jag det snarast möjligt. Tack!

Det här inlägget skrevs från Nexus 5 med applikationen WordPress for Android

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.