Hundutställning i Malmö, och många kära återseenden!

Denna helgen har jag gjort mer än vad jag brukar göra. Jag har vetat om i ett par veckor åt min framtida uppfödare skulle ställa ut i Malmö, och eftersom jag inte är i Malmö eller ens söder om Hässleholm särskilt ofta längre, så tänkte jag passa på o slå två flugor i en smäll. Jag åkte ner till lund i fredags och sov över hos min bästa vän, Mac. Hon flyttade ”nyss” till en ny lägenhet och har bott i den i ca 2,5 år och inte förrän i fredags så har jag varit där o hälsat på. Det är galet hur snabbt tiden går, och hur länge innan man inser att man inte gjort saker på evigheter.

När jag bodde i Skåne så umgicks jag och mina skånska vänner jämt. Jag var typ alltid på språng och passerade nästan varenda skånsk by och stad som fanns känns det som. Sen jag lämnade Skåne, och flyttade till Blekinge och sedan längre norrut till Växjö så är jag bara mer och mer sällan i Skåne. Undantaget är när jag o Henrik åker till klippan, men längre söderut sker typ aldrig längre. Inte ens en gång om året snittar jag.

Därför var det extra roligt att få åka ner den här helgen. Jag fick en trevlig och klassisk kväll med min kompis Mac, och på hundutställningen så fick jag träffa min framtida uppfödare och även Gittan som jag var kennelflicka åt för dryga 10 år sen. Jag fick också träffa personer som jag såg på utställningen i Växjö i höstas, samt några nya ansikten inom grand danois världen.

Vill du veta mer om själva utställningen så kommer jag skriva mer om den i Antons blogg senare idag.

Nu har man träningsvärk i hela kroppen, men kul har det varit. Jag ångrar inte ett dugg! Fortsatt trevlig helg, älskade läsare.

Det här inlägget skrevs från Nexus 5 med applikationen WordPress for Android

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.