Instagram | March 25, 2015 at 12:38PM

Svinkallt ute, så det fick bli bussen hem idag. Tog den även i morse, men å andra sidan jobbar jag ju hemma som vanligt resten av veckan. Efter den senaste tiden med extremt mycket värk så hade det också varit korkat att gå hem när man fryser så här. Det var varmare i morse, och jackan har jag kunnat slippa i över en vecka nu. Får hoppas jag slipper värk ändå och att jag även i fortsättningen kan skippa jackan…
[format image]
Publicerat den
Kategoriserat som Foton Märkt

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.