Kanalen är flyttad. How can I make you care?

Ja, en till video har laddats upp på min tråkiga YouTube kanal, men den här videon är i alla fall lite mer positiv. Jag måste sluta låta så negativ, trots att så få personer bryr sig om alla mina digitala hyss som jag hittar på. Den här videon är också inspelad med min webcam, och den är på Engelska. Mitt under den första inspelningen av den här videon, så bestämde sig min telefon för att sluta spela in, för utrymmet tog slut.

Det är lite smått irriterande, men på ett sätt var det nog bra, då den första videon var alldeles för sur och tvär. Hade den visats online så hade jag nog skämts ihjäl för vad jag sa i den, men den är raderad så nu är allt lugnt.

Jag har också flyttat kanalen till en G+ sida som än så länge bara jag själv följer. Tids nog kommer säkert fler personer, om de orkar d.v.s. Jag ska också byta tagline och ha ett fokus i mina videoklipp som är mer ”how can I make you care?”. Det går inte att säga snyggt på svenska, men det jag menar är att jag vill göra videoklipp som får dig att bli engagerad och bry dig om (på riktigt) om saker och ting som du kanske inte visste något om. Hur jag gör detta vet jag inte, men min tanke är väl att försöka skaffa en liten skara publik som orkar bry sig först för att sedan engagera dem i frågor, få några bra svar och sprida det vidare till bra och informativa videoklipp.

Jag har skaffat en domän också, som är helt gratis till min YouTube kanal. Tanken är att den hemsidan ska agera som nån slags inbäddning för hela kanalen, då jag helst inte vill hålla på med ytterligare en till WordPress sida för det, utan bara ha en simpel hemsida som inkluderar kanalen. När den väl funkar så kan du hitta den på aimeevlogs.tk.

Namnet på nya kanalen är som jag berättade i det svenska klippet igår, Aimee Vlogs (in English & Swedish). Ja, allt som är kvar nu är att titta på den bifogade videon, gilla, kommentera på den och prenumerera. Svårare än så är det inte.

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.