Panik!!! Ska jag flytta min YouTube kanal – igen?

Jag har videobloggat en hel del på sistone, och här kommer ett till klipp som ingen har lust att titta på om jag får gissa. Än så länge är det bara jag själv som tittat och jag blir bara mer ledsen för varje gång jag ser den tråkiga statistiken, men jag ska väl inte klaga. Folk är så upptagna med sitt att de hellre väljer att se andras videofilmer före min skit som jag laddar upp. Jag vet, jag låter sur och tvär, men jag kan verkligen inte hjälpa det.

I alla fall. Ska jag flytta på kanalen eller inte? O vem fan orkar bry sig? Nu ska jag gå o sova och vila min trötta kropp och onda rygg och nacke. Min datormus gick sönder, så jag har fått börja använda en annan vi har här hemma som gör att jag får mycket ont i hela högersidan och som gör att min asjobbiga huvudvärk, av den huggande sorten blir återigen värre.

Nä, nu måste jag sluta med det här. Jag orkar inte.

Det här inlägget skrevs från Nexus 5 med applikationen WordPress for Android

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.