Massa nya #autoawesomemovies tillagda på min YouTube kanal!

Ja, för alla ”få men två” personer som verkar bry sig om vad jag gör på min YouTube kanal (ni vet vilka ni är och stort tack), så har jag nu återigen laddat upp en del videoklipp som Google+ hjälpt mig att göra på olika sätt. Istället för att spamma mina sociala nätverk, så lade jag till alla direkt i en playlist där de hör hemma och nedanför kan ni se alla videoklipp i denna playlisten som för närvarande heter ”Music, no speech and #autoawesome movies”.

Egentligen så ska spellistan börja med det senaste uppladdade klippet, vilket är ”Älskade katt” som är nummer 4 i listan, men funkar inte det så kan ni ju se alla om ni vill, eller spola framåt.

Och glöm inte att prenumerera på min YouTube kanal!

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.