Kategorier
Livsstil och hälsa

Ingen bryr sig om undertexter, tydligen?

Jag skriver återigen om egoistiska saker som min hjärna inte kan sluta störa sig på.

Ok, här kommer ett gnällinlägg, men här i bloggen har jag i alla fall all rätt att göra det. Jag kom nämligen på en ”fantastisk” idé att jag först skulle fråga mina 0 tittare jag har på min YouTube kanal en fråga om undertexter och hur viktigt det är med det. Jag förväntade mig lite respons, men faktum är att inte en enda jävel har sett videon! Antingen är det något stort fel på YouTube’s visningsstatistik, men mest troligt är det att ingen har sett videon. Jag var nämligen lite sarkastisk när jag skrev att jag hade 0 tittare på min kanal, men det stämmer en hel del, faktiskt.

Nu i efterhand så ångrar jag så ofantligt mycket all skit jag har orsakat mig själv när jag har börjat och slutat vara aktiv på YouTube så många gånger att jag tappat räkningen. Resultatet är att jag konstant gnäller över att få prenumeranter och fler visningar. Alltså, allt tjat o gnat om att folk ska läsa min blogg har jag slutat med. Det har istället övergått till min icke-existerande karriär som videobloggare. Och jag hatar mig själv för det! Det ska inte vara så. Jag ska göra saker för att jag tycker det är kul och om någon läser eller ser det så är det bara en bonus, men min hjärna vill fan ha allt!

Orsaken till varför jag har avbrutit YouTube så många gånger beror på att jag tycker inte att det är lönt, då jag får för lite respons eller för lite prenumeranter, men varje gång jag avslutar allt så får jag bara mindre och mindre respons och just prenumeranter. Jag skjuter mig själv i foten genom att jag kräver för mycket. Oavsett om jag har talang eller ej, spelar ingen roll. INGEN BRYR SIG! Och det är mitt fel och ingen annans. Just nu är jag rätt nöjd med att jag har typ 20+ läsare i snitt till min blogg, men varför kan jag inte acceptera det faktum att nästan inga alls bryr sig om min så kallade ”YouTube karriär”?

Det är egentligen totalt idiotiskt och egoistiskt att jag ens gnäller om det här, men nu har jag slutat störa mig åtminstone litegrann på vertikala videoklipp, så nog fan måste jag störa mig på nått annat med och detta störningsmoment har hållit i sig i rätt många år nu, sen 2009 ungefär.

Jaja, skitsamma. Titta på min senaste video som jag laddat upp på engelska där jag förklarar lite mer om hur jag tänker kring undertexter.  Och en trevlig helg önskar jag alla mina läsare!

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.