Hur viktigt är det med undertexter?

Jag ställer denna fråga till alla mina svenska prenumeranter, samt berättar lite annat viktigt om min YouTube kanal som kan vara bra att veta om man är ny och vill prenumerera på den.

 

Jag har ju tidigare lagt ner en del tid på att skriva undertexter, men med tanke på att jag har så få prenumeranter och så få visningar och dessutom rätt lite respons från dem som tittar så undrar jag om det verkligen är lönt?

Syftet med min kanal är att dela upp mina videoklipp i spellistor och därigenom kan man välja ut vad man vill se på ett lättare sätt och jag slipper strula med att hålla på med flera kanaler som ändå inte fungerar optimalt.

Vad tycker ni att jag ska göra? Vill ni ha undertexter eller inte. Lämna gärna en kommentar och prenumerera gärna på min kanal för kommande (intressanta) videoklipp!

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

2 kommentarer

  1. Man blir lite lat med undertexter tror jag men när man ser engelska filmer är det bra eller om någon pratar fort och med svåra ord.

    Gilla

    1. Ja, det håller jag med om. Själv måste jag typ ha subs om jag ser något på TV, och det gäller även svenska grejer. I dagsläget är det ju rätt lätt att hitta undertexter med. Netflix har ju typ alltid och likadant svtplay etc. Just till YouTube så vetefan om det är lönt för min egen del. Har ju så få tittare och nästan ingen svarar ju när man ställer frågor, och då är det verkligen jättesvårt att veta vad jag ska göra. Tack för din kommentar, Linda!

      Gilla

Kommentarer är stängda.