En summering av helgen i vecka 7, 2015

Nog för att helgerna brukar gå förbi fort, men denna har verkligen varit riktigt kort. Detta beror på att jag och älsklingen åkte ner till klippan igår för att fira hans ena brors födelsedag.

Det är iofs alltid lika trevligt att träffa hans familj, men själva resan dit och hem samt brist på vilodagar vi vanligtvis brukar ha på helgen, så känns det ännu kortare än vanligt. Nu är söndagen också över, och strax ska jag gå och förbereda mig för sängen. Jag har inte suttit nått vid datorn alls i helgen så det här skriver jag från mobilen.

Jag hoppas att mina kära läsare har haft en trevlig helg, särskilt med tanke på att det var alla hjärtans dag igår. Lämna gärna en kommentar här på bloggen och berätta hur er dag var, samt vad ni har gjort annars den här helgen.

Det här inlägget skrevs från Nexus 5 med applikationen WordPress for Android

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.