En bild som en del av ett test | Nr. 03

Svartvit foto på Gandalf, som jag själv redigerade från mitt senaste besök till Kennel Grandison.

Och här tar vi alltså då sista testet för ikväll. Jag har lekt lite till och även testat att dela bilder från en enskild sida som alltså inte är med i mitt nätverk av bloggar och där funkade det felfritt. Jag har kontaktat supporten och hoppas på att få en lösning på det här skitproblemet. Löser det sig inte så tänker jag överväga att överge mitt nätverk av bloggar och ha alla bloggar på enskilda installationer istället. Det hade varit jobbigt det med, men underlättar det för precis allt annat – ja då är det fan värt det!

Bilden till det här inlägget är en s.k. ”featured image” av Gandalf. Och det här inlägget delas bara till Google+.

Publicerat den
Kategoriserat som Övrigt

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.