Kategorier
Övrigt

En bild som en del av ett test | Nr. 03

Det är kul att testa, men desto värre när inget fungerar. Kvällen har resulterat i tre testinlägg med random bilder för att få bukt med ett delningsproblem där enbart fula länkar hamnar för närvarande på Google+. läs mer i kvällens inlägg om du är nyfiken på vad jag sysslat med.

Och här tar vi alltså då sista testet för ikväll. Jag har lekt lite till och även testat att dela bilder från en enskild sida som alltså inte är med i mitt nätverk av bloggar och där funkade det felfritt. Jag har kontaktat supporten och hoppas på att få en lösning på det här skitproblemet. Löser det sig inte så tänker jag överväga att överge mitt nätverk av bloggar och ha alla bloggar på enskilda installationer istället. Det hade varit jobbigt det med, men underlättar det för precis allt annat – ja då är det fan värt det!

Bilden till det här inlägget är en s.k. ”featured image” av Gandalf. Och det här inlägget delas bara till Google+.

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.