”Har man IBS kan man vara mycket känslig för fibrer!”

Mindre dubbelhaka också, måntro?

Och jag är nog en av dem. Vill du veta mer, så ska jag först påpeka att det här inlägget är ett rent skit-inlägg, så läs bara om du inte är känslig för ”skit-snack”!

Igår så hände det igen. Magen kraschade för att jag råkade stoppa i mig mat som min kropp verkligen inte kan hantera, och särskilt inte min mage. Jag och sambon ville äta nått lätt till middag igår och resultatet blev en wok av diverse grejer vi hade hemma. Det blev mycket gott och vi blev mätta.

Under natten vid ca kl 03.00 så vaknade jag upp av att jag hade ont i magen. Det var dock inte lika illa som i somras efter att jag ätit den där donuten, för än så länge har jag inte spytt och magvärken har varit ”ok”. Den har gått att leva med.

Dessvärre så kunde jag knappt dricka vatten i morse och någon frukost fick jag inte i mig heller. När jag var på SIP så köpte jag till sist en vanlig cola, då det är typ det bästa när man har problem med magen. Det funkade fint – under de första klunkarna eller så, sen började jag må illa igen och reagera på sockret.

Jag har varit dålig i magen hela dagen, och det har inte direkt bättrat sig, men hellre dålig i magen än komplett förstoppad. Och så får vi hoppas att jag slipper spy och att jag kan äta min middag ikväll.

Min första dag med Globala Kronoberg började alltså konstigt och inte alls som jag ville, men som tur är så är alla så förstående så det löser sig ändå. Till sist så gick jag hem och när jag kom hem så gick jag och la mig i sängen och sov i över 2 timmar. Som tur var mådde jag inte illa då och jag kunde sova utan problem. Däremot frös jag riktigt mycket, men det är ju också en vanlig bi-effekt när magen krånglar.

Efter att jag hade vaknat så började dock Maja att morra. Det är något hon aldrig brukar göra annars. Det var hantverkare i trappuppgången och till sist besökte dem även oss. Det behövdes spacklas lite här och imorgon ska det även målas. Jag antar att Maja verkligen är trött på hantverkare nu, efter allt med vattenläckan etc.

Sen har jag äntligen också skaffat försäkring på henne. Bättre sent än aldrig, eller hur?

Trevlig kväll, älskade läsare.

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.