Video | Två nya videoklipp på Engelska från min YouTube kanal!

Jag hade ju planerat att när jag startade om denna gången att jag skulle kombinera allt på en och samma kanal för att slippa problem. Nu har jag äntligen laddat upp några klipp på den spellistan jag har för videoklipp på Engelska och nedan kan du se dem.

Den första är bara en ren introduktion till min kanal. Det var tänkt att det skulle vara trailern till den men den blev för lång, så det fick bli en instruktion istället. Den andra tar återigen tag i det stora feta problemet på Internet idag, nämligen vertikala videoklipp.

Jag har gjort en längre version där jag förklarar med varför man simpelt bör vända sin telefon 90 grader för att videoklipp på Internet ska bli trevligare att titta på. Här hittar du länken till mitt blogginlägg om det och min svenska korta video om vertikala videoklipp.

Vill du prenumerera på min YouTube kanal så har jag en widget till i min ”sidebar”, vad nu det heter på svenska? Jag har äntligen fått några till som prenumererar, och även om det är oerhört få personer så skadar det ju inte att få några till, eller hur?

Om du prenumererar på min kanal, så lovar jag att jag prenumererar på din.

Imorgon börjar allvaret igen. Helgerna är över och jag ska återgå till praktiken för att vara på plats igen. Det ska bli kul att träffa alla och i nästa vecka ska jag ha uppföljningsmöte för att se om jag får förlängning eller inte och i så fall hur lång den blir. Jag hoppas att praktisera till slutet av mars eller så om jag får som jag vill och sen att det finns någon annan ledig plats inom SIP till mig där det finns större möjlighet till anställning.

 

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.