Nyårsdagen och lite andra grejer

Nyårsafton är över och spenderades väldigt lugnt här hemma framför tv:n, datorn och i sängen. Tyvärr hade jag ju gått och blivit förkyld, så planerna att fira nyår fick ställas in, men det gick bra ändå. Både jag och Henrik kände att vi behövde vara lite lediga och bara vara här hemma och pyssla med det som vi tycker om.

Nyårsdagen spenderades på samma sätt. Jag satt framför tv:n i stort sett hela dagen och såg filmer på Netflix och videoklipp på YouTube. Bland annat så såg jag en väldigt intressant föreläsning om varför man borde bli vegan. Den tog upp mycket av det jag själv har hittat den senaste tiden när jag obsessat över hälsa och vad man bör äta för att må bra. Är du nyfiken så titta gärna på den. Den är på Engelska men ljudet är bra och den är lätt att förstå.

På kvällen så såg vi även The Lone Ranger på Netflix. Den har varit sågad från dag ett, men jag tyckte den var väldigt bra. Jag förstår inte vad alla har tyckt varit så dåligt med den. Visst, vissa delar av filmen var lite för spektakulära och den påminde väldigt mycket om Pirates of the Caribbean filmerna. Jonny Depp spelade ju Tonto och det var mer eller mindre Jack Sparrow som indian, men själva filmen i sig var mycket bra gjord. Den var också rätt rolig.

Annars så har jag suttit nu under förmiddagen och finputsat lite på de uppgifter jag har fått än så länge inom SIP och Funkibator. Det har gått relativt bra och i ett lämpligt tempo. Det känns fortfarande som det är en ledig dag, och det är bra för mitt psyke. Det är ju klämdag idag och även på Måndag. På onsdag börjar ”verkligheten” igen och det ska bli kul att träffa alla på SIP efter julledigheterna igen.

Min första praktikmånad är snart över och snart ska vi ha uppföljningsmöte. Jag hoppas verkligen på förlängning eftersom än så länge finns inga tecken jag har upplevt att de är missnöjda med mig och min insats. Och jag stormtrivs fortfarande.

Ja, det var väl det jag hade att säga för idag. Kommande inlägg borde egentligen innehålla en recension på första boken av Wheel of Time serien som jag nu läst färdigt, lite snack om politik, förhoppningsvis några videoklipp från min urtråkiga YouTube kanal som ingen bryr sig om (ja, nu lät jag besviken eller hur?) och kanske lite mera vardag. Vem vet. Jag ska bara hitta orden först.

God fortsättning på det nya året. Nu hoppas vi att det här blir året då mina drömmar uppfylls! Och självklart allt ni också längtar efter, kära läsare.

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.