Intresseklubben antecknar! | Prenumerera på min YouTube kanal!

Utvald bild för kategorin "Intresseklubben antecknar".

Jag har ungefär tusen gånger (känns det som ibland) startat och avslutat min urusla YouTube karriär som aldrig riktigt tar fart. Kan det bero på att jag faktiskt aldrig blir nöjd och hela tiden ”startar om”? Nu har jag gjort det igen i alla fall, sen ett par månader tillbaka och även om det inte sker nått särskilt på kanalen ännu, så är planerna fortfarande att jag ska bli en fantastisk succé. Jag inser dock att det förmodligen aldrig kommer hända, men man kan alltid hoppas.

Den här kanalen ska ha allt samlat, främst i form av spellistor. Jag ska videoblogga på både Svenska och Engelska och när Anton är på väg så ska i stort sett allt handla om honom. Prenumerera gärna om du har lust att göra mig glad. Från och med nu så hoppas jag i alla fall att det är sista gången jag gör det här försöket, men man kan aldrig lita på mig och YouTube. I vanliga fall är det en riktigt dålig kombination…

//

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.