Kategorier
Vardagsliv

Första veckan på Funkibator är avklarad!

Jag skriver om första veckan på praktiken samt lite annat smått och gott.

…Och jag kan inte säga annat än att jag är supernöjd med min praktik för första veckan. Det har varit jätteroligt, inspirerande och fritt. Alla önskemål jag någonsin kunde ha haft finns på Nätverket SIP och därmed också på Funkibator. Det är en otrolig känsla, faktiskt. Jag har fått göra det jag är utbildad till och mer lär det bli ju längre jag stannar.

Jag har fått träffa otroligt trevliga personer, haft videosamtal via skype och pratat väder och vind, utan att någon skällt ut mig för mina åsikter. Jag har självklart gjort mitt bästa för att ta det lugnt och försiktigt och än så länge verkar det fungera väldigt bra. Idag hade vi också väldigt intressanta diskussioner på lunchen och sex, fördomar och funktionsnedsättningar. Det var jättekul att prata om det.

Just begreppet sex kanske låter lite konstigt, men i nätverket SIP så finns det ett projekt som heter ”På tal om 6” och jag satt och pratade med en som jobbar i det, tillsammans med några andra från Funkibator.

Nu är det Fredag, det är helg. Vi har golv i köket igen och på Måndag gör dem förmodligen det sista för att fixa till vattenläckan. I helgen så blir det lite shopping. De sista julklapparna ska inhandlas, kylen, frysen och skafferiet ska fyllas på med mat för närmsta månaden och på Söndag firar jag och älsklingen 6 år tillsammans! Det är jätteskoj! Vi får se hur vi firar det men det blir säkert en trevlig dag.

Sen har jag också uppgraderat WordPress till 4.1. Det har inte släppts officiellt ännu, så jag använder mig utav deras ”Release Candidate”. På tisdag ska det släppas ordentligt, men jag kunde inte hejda mig. Jag har längtat så mycket efter ett nytt tema och nu har alla mina officiella bloggar och hemsidor i nätverket ett nytt tema – Twenty Fifteen. Antons blogg är nog snyggast, så kolla gärna in den.

Annars så är jag bara allmänt glad, men frusen. Och svettig. Men det är en annan historia. Trevlig helg på er, kära läsare!

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.