Bara så ni vet så kan dessa små statusar och/eller noteringar som egentligen inte ska ha någon synlig rubrik, ändå synas om man läser min blogg via en smartphone eller i mobilvänligt läge i en webbläsare. Möjligheten att kommentera ska också vara borttagen, då detta är bara ”intresseklubben antecknar” skräp som egentligen bara jag själv bryr mig om.  Annars har vi precis möblerat om i sovrummet, fått mera space och nu är det dags att sova. Godnatt, kära läsare!

Publicerad av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois, Malmöbo med sambon Henrik och katten Maja. Jag vill bli programmerare. Crazy about Great Danes, lives in Malmö with my domestic partner Henrik and my cat Maja. I wanna be a programmer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: