Kategorier
Intresseklubben antecknar!

Intresseklubben antecknar | Mitt tema är trasigt…

Ett till typiskt inlägg om att jag faktiskt har en blogg. Denna gången är jag lite sur över dock att mitt tema är trasigt, och jag förstår heller inte varför.

Jag var tyvärr tvungen att byta tema idag, då det tema som jag haft på bloggen i flera månader helt plötsligt slutade fungera. Som jag har skrivit lite kort i tidigare små inlägg, så har jag börjat använda mig mer utav de så kallade ”inläggsformaten”, vilket underlättar för korta nyheter, gallerier och inlägg med exempelvis videoklipp. Orsaken är väl mest för att det ska bli roligare att blogga, samt att sammanfatta lite småsaker där jag annars har svårt att fylla ut ett vanligt inlägg.

Bakgrundsbilden till mitt tema "Grunge Stars".
Bakgrundsbilden till mitt tema ”Grunge Stars”.

För närvarande har jag då bytt ut mitt tema som var byggt på Twenty Fourteen, som jag valde att kalla för Grunge Stars till förra årets originaltema, som originellt heter Twenty Thirteen. Detta ska jag dock bara ha i någon vecka eller så tills att nästa års grundtema kommer med WordPress nya uppdatering 4.1. Jag har lekt lite med betan sen den släpptes och jag längtar mycket nu tills nya temat kommer. Tyvärr kan jag inte använda det redan nu eftersom det inte fungerar på äldre versioner än just 4.1.

Förra årets tema är helt ok, men färgerna är gräsliga. Det gör det i alla fall mer synligt om man vill använda sig av de olika inläggsformaten som är tillgängliga.

Sen så lär jag förmodligen skapa en katalog för dessa inläggen. Det har blivit ett litet gäng nu av ”intresseklubben antecknar” skräp, så det kanske är dags att göra nått åt det. I övrigt så är det bara en vecka kvar tills min praktik börjar. Jag längtar verkligen, men jag ser inte fram emot att vädret blir kallare ute. Snöhelvetet lär dyka upp vilken sekund som helst känns det som och i värsta fall så lär de stanna till mars, som det brukar göra under kalla, långa, asjobbiga vintrar.

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.