Notering | 30 november 2014

Nu e helgen snart över och det är dags att gå och sova. Maja flippade ut totalt efter att hantverkarna gick hem i fredags, då vårt kök är långt ifrån komplett och vi har ett hål i väggen längs med golvet. Maja måste ha trott att vi har haft råttor i lägenheten, men efter mycket positiv uppmuntran och massa andra knep som vi brukar ta till så är hon som vanligt igen. Jag har till och med lyckats lura henne till att stanna kvar i data rummet med mig när jag sitter vid datorn, genom att göra en liten säng till henne där. Helgen har varit bra, men ingen lagad mat i sikte. Det får det bli igen när köket är lite mer återställt.

Det här inlägget skrevs från Nexus 5 med applikationen WordPress for Android

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.