Notering | 28 november 2014

För den som undrar så tänkte jag börja använda mig lite mer utav något som WordPress har valt att kalla för ”post formats”, vilket enkelt innebär att man kan styla olika inlägg på olika sätt beroende på vad innehållet är. Det här är en statusuppdatering, och är till för kortare meddelanden, information eller bara nått annat som inte är långt. Det finns också en variant som heter ”notering” eller ”asides” på Engelska och skillnaden mellan dessa två är att noteringar är lite mer som en anteckning, och status är mer som en uppdatering på Twitter. Jag kommer välja att inte göra så att något annat syns förutom innehållet på dessa små uppdateringarna, då de bara är till för ”intresseklubben antecknar” grejer och annat mindre intressant. Det är heller inte säkert att jag kommer skicka detta vidare till några sociala nätverk, utan de kommer bara publiceras på bloggen.

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.