Kategorier
Vardagsliv

Summering av första halvan av vecka 47 2014.

Skriver lite kort om vad jag har gjort denna veckan.

Det finns en nackdel med att vara så här ”ledig” som jag har varit hela november. Den nackdelen är att eftersom jag inte gör något särskilt, så blir det svårt att orka eller komma på att blogga om något, så ursäkta att jag inte skrivit nått på ett par dagar. Har ni saknat mig? Jag får hoppas på det.

I alla fall. Denna veckan, trots min ”ledighet”, så har jag gjort en hel del grejer. I måndags så träffade jag min kompis Mac från Lund. Vi gick runt på stan, åt sushi och fikade. Det var riktigt trevligt.

 

Sushi från Moshi Moshi

I tisdags så gick jag på en morgonpromenad med min handläggare från arbetslivsresurs. Det var också väldigt trevligt, men fan vad jag kände mig frusen resten av dagen sen. Fick en hel del värk också. Igår så tog jag P sprutan igen, och det gör fortfarande ont efter det. Långvarig smärta efter att ha tagit p-sprutan brukar inte ske, men jag har inga blåmärken eller så och till sist går det över. Jag tog bussen in till stan, efter att ha promenerat väldigt mycket i det kalla vädret, så för att undvika värk så var det ett bra beslut. Däremot så hade jag glömt bort totalt att jag och Jana skulle ses och äta middag samt gå på bio ihop, så jag fick en promenad ändå, men det gick bra.

Vi såg Mockingjay och den var jättebra. Idag har jag varit på ett till studiebesök till Parketten i Växjö. Mycket fin lokal och oerhört mycket aktiviteter har dem där. I dagsläget är det inte aktuellt med praktik där för mig, men kanske blir det något i framtiden beroende på vad för nya verksamheter/projekt de ska starta så vi får se.

Nu är jag dödstrött och har suttit i soffan sen jag kom hem, men undantaget att jag satte mig vid datorn för att skriva det här inlägget. Imorgon är det fredag och jag har inget inplanerat. Sen hoppas jag att även helgen blir lugn med. Nu orkar jag inte med så mycket mer. Trevlig helg på er, ifall jag inte kommer till skott och bloggar nått mer innan nästa vecka börjar.

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel med flit, och bor nära Malmö med mina husdjur. Jag vill bli full-stack utvecklare inom webb.

Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single on purpose and I live close to Malmö with my pets. I want to be a full-stack web developer.

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.