Robin Williams är död.

Bild på Robin Williams med transparant bakgrund. Bilden är en länk.

Det var det första jag fick reda på i morse när jag vaknade och jag vet inte riktigt hur jag känner om det här beskedet. Jag kanske är för chockad för att kunna uttrycka mig korrekt, inte vet jag? Det är i alla fall otroligt tråkigt besked, då han var en mycket bra skådespelare.

Jag tror jag har sett nästan alla filmer med honom, och favoriten är nog Hook eller Mrs. Doubtfire. Vilken är din favoritfilm med honom?

Av Anna-Maria "Aimee" Eriksson

Galen i Grand Danois och numera även katter (Ragdoll). Singel, vegan, och bor i Malmö med min katt och en kär vän. Jag vill bli webbutvecklare. Crazy about Great Danes and Ragdoll cats. Single and vegan. I live in Malmö with my cat and a dear friend. I want to be a web developer.

7 kommentarer

  1. Det var en väldigt tråkig nyhet 😦 Jag får nog säga att Döda poeters sällskap är min favorit, har dock inte sett så många av hans filmer.

    Gilla

  2. Det är ganska sorgligt. Påminner mig om en diskussion jag hade med en ganska ovettig person för något år sedan som hävdade att har man bara pengar så är man mer eller mindre immun emot dem där mörka känslorna och depression. Men ingen är immun, och det är hemskt att det skall behöva gå så långt för någon att dem tar sitt liv.

    En av mina favoriter med Williams är Bicentennial Man, eller 200-årsmannen som dem översatte det till på svenska. Och What Dreams May Come.

    Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.